Loading

Despre

Despre Noi

 

Nmran auto

Nmran Service Auto SRL este Service de reparații auto din Targu-Jiu, care servește comunitatea noastră locală și zonele înconjurătoare. Tehnicienii noștri certificate ASE sunt gata să se ocupe de orice reparații auto necesare sau probleme legate de vehicul.

Service de reparații auto este un centru complet de întreținere preventivă și reparații auto. Executăm un serviciu de înaltă calitate, garantat, în care puteți avea încredere la un preț corect Reparam vehicule interne si straine si suntem cea mai buna alegere pentru intretinerea programata a autovehiculelor, SUV-ului, camioanelor.

“Atelier de service auto” este finantat prin contractul de subventie nr 1 din 06.06.2019 incheiat intre ASOCIATIA PENTRU SANSE EGALE, in calitate de administrator al schemei de antreprenoriat si CENTRU CREDE SRL in calitate de beneficiar de ajutor de minimis, in cadrul proiectului Antreprenori, la START!, contract Nr. POCU/82/3/7/105412, co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Axa prioritara 3: Locuri de munca pentru toti, obiectiv specific 3.7: Cresterea Ocuparii prin Sustinerea Intreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbana prin Schema de ajutor de minimis România Start Up Plus.
Planul de afaceri “Atelier de service auto” aprobat în cadrul proiectului are un buget de 153.794 lei din care 143.723 lei ajutorul de minimis si 10.071 lei cofinantarea administratorului societatii NMRAN SERVICE AUTO SRL
Obiectivul general al proiectului este infiintarea si dotarea cu echipamente a unui service auto in municipiul Targu-Jiu.
Ideea afacerii a pornit de la faptul ca exista un numar redus de firma in domeniu care au ca obiect de activitate întreținerea si repararea autovehiculelor.
.

Faceți cunoștință cu echipa

Ne tratăm clienții cu responsabilitate si profesionalism

Nmran service auto tg jiu
Mecanic

Ai nevoie de ajutor cu mașina ta? O vom repara

Suntem specializați în repararea avariilor de accident ale vehiculelor.

Tel:040772794100

APPOINTMENT